29 mars - eftermiddag

Bröst med T-pojken och Mippe!

Men innan träningen så var jag och fyndade till mig och T-pojken, X-ray energidrickor! Yay!

image14
Det blev en del, men nu jävlar har vi så det räcker en vecka iaf!

Jag väntade på T-pojken i hans trapp fem minuter innan han kom hem och släppte in mig i lägenheten. Sedan hängde vi ett par timmar, laddade med Rage, X-ray och manlig kärlek. Sedan bar det av till gymmet!

Vi började bänka lite lugnt, både jag och T har lite att ta igen här så vi kör inte allt för tungt ännu. Vi landade på 110kg och körde lite halvlätt där. Vi är väl uppe på våra gamla vikter snart igen, eller vad säger du T?

Efter bänken körde jag dips med vikt. 8, 7, 5 med 40kg plus i viktbältet. Jag får väl vara nöjd med det än så länge!

image15
T-pojken och Mippe körde gymmets nya Nordic Gym Pecdec... För min del blev det kabelcrossar eftersom just denna maskin ger min små känningar i axlarna... Det suger. Men sånt får man ta! High five ändå!

image16
Gubbkraft kallas det, och mippe har gott om det!

Ikväll blir det chill och slappt, imorgon blir det ätardag som inleds med puma! Än så länge står följande på menyn.

Kycklingpaj
Kesellamilkshake
Choklad som fan
Negerbollar (får man säga så?)
Troligtvis lite extra glass där någonstans också (^_^)

Keep it up, rocka fett och light weight!

*Let's compare*

image13
Jag kan tacka mig själv för detta.... och det känns väldigt bra!

*A short reminder*

Om motivationen inte vill som du vill någon gång... Kom ihåg varför du tränar:

"Först var det för att jag ville komma igång och träna med något, nu när jag är/var skadad. Sen så har det bara flytit på. Och har blivit som en beroende. Jag älskar och träna, se resultat på min kropp, känna svetten rinna. Må bra. Vara mån om mitt utseende. Bli starkare för varje dag!" - Puma

Just a short reminder!


28 mars - eftermiddag

Armar! Yay!

Eller ja, Puma började bänkpress. Hon klarade 5x5 på 35 lätt idag ;) Jag är sjukt imponerad.

image11
Lägg märket till hennes enorma arm! :-D

Jo, men över lag så gick passet skitbra! Vi var starka båda två! :-D Yay!
Vi provade dessutom den nya hammercurlstången, den var helt okej! :-D Men Scottcurl och Supercurl var desto bättre.

I slutet visade Puma att hon klarade RB100, och jag lyckades knäppa en bild!
image12
YAY! :-D

+Det mesta över lag
-Pumas axel som bråkade

Fan vad kortfattat... Men det kompenceras med två bilder.

Bröst imorgon med Mippe och T-pojken :-)

*Träning, kärlek och kunskap*

Jag kom på varför det är som det är med alla de aspekter i livet som jag finner intressanta. När det gäller tre enorma punkter i mitt liv så kom jag på varför de är så stora som de är.

Träning, kärlek och kunskap.

"Om du kan få något utan att kämpa för det så är det nog inte ens värt att ha." - Björne <--- (jag)

Jag älskar utmaningar, och krävande utmaningar är nog det bästa som finns! Att kämpa och ge allt för att få något, och sedan faktiskt få det. Det är motivationen i mitt liv.
 Jag är en dålig förlorare, men jag förlorar fan inte om jag gör det jag ska och sköter mitt skit! Det finns inga undantag, ger jag 100% så får jag 100% tillbaks när det gäller dessa tre grundpelare i mitt liv.

Jag känner mig lite småfilosofisk och är nästan lite imponerad av min egen påhittighet! Men det stämmer faktiskt.


*Ryggen är på väg*

Vilodag!
 
Bestämde mig för att ge mig själv lite berömm idag för att jag lyckats bättre med ryggen än jag hoppats på.

För er som inte vet så har ryggen alltid varit min svaga sida! Men nu känner jag att den kommit igång väldigt bra och vuxit på rejält mycket mer den senaste månaden än de senaste åren. Min teori är att det är saken att jag har mycket mindre kroppsfett nu än innan som gett mig mycket bättre kontakt på något sätt.
image10
(Bild tagen med solljus, därav den ojämna fördelningen)

Jag säger grattis till mig själv, ryggen är på väg!

26 mars - kväll

Så! Äntligen fått sova.... 16.00 - 20.30 typ! Yay! Det är det längsta jag sovit än så länge denna vecka! High five för det! Nu steker jag kyckling, pratar med Puma och väntar på att dra till jobbet!

KICK ASS!

26 mars - morgon

Ja, verkligen morgon! Jag kom hem från jobbet så att jag sov vid ungefär 07.00.... klockan 08.30 knackar Puma på dörren som en hispig tiger. Jag fick slänga på mig ett par byxor, öppna dörren, dusha av mig så jag vaknade till, dricka energidricka och dra på lite Misconduct i högtalarna. Det tog dryga 10 minuter från yrvaken till hard core life style!

Jag körde ner oss till gymmet, och det som väntade var.... RYGG OCH MAGE! Lite uppvärmning i latsdragen sedan blev det chins för oss båda. Assisterade chins +statiska för Puma och lite drop-chins med vikt för min del. Kändes fint. Ryggpasset såg ut ungefär så här:

Latsdrag (uppvärming)
Chins
Latsdrag
Stångrodd (Smith för mig, fri stång för henne)
"STCC"
Lat pulldown
Reprodd CC
Enarms kabelrodd
Ryggresningar

Totalt 25 set + om jag inte är fel på det :-) Sedan mage på det!

+Puma, chinsen är nära!
+Fullmag i reprodd för Puma!
+Två räliga kvinnor som raggar på Puma med komplimangattacker
+Vattenkrig
+Min ork, trots 1,5h sömn!
+PEPPARKAKA!
-Inget! Förutom sömnen ändå :-P

Efter träningen blev det lite slapp och chill, sedan stack Puma till sitt jobb och jag stack till Janne för att jobba och sätta lite plåtfasad. Aldrig fel med lite extra godis i plånboken :-) Så nu ska jag snart sova ett par timmar, jobb ikväll 21.45 - 07.30, sedan är jag ledig fram till måndag kväll kl 21.45, om inte det blir extrajobb på någon maskin i helgen där de behöver min eminenta expertis :-D

På kostfronten ser det ut som så att jag svullar på ganska bra här borta, vikten ligger relativt stabilt och jag är nöjd med både form och styrka! Varför krångla till det då?

Jag skriver mest plus om Pumas träning, och det kan bero på att jag är avundsjuk på hur mycket hon ökar just nu :-P Kanske borde jag vara mindre självkritisk och ge mig själv lite större plus! Ska försöka mig på det nästa pass! Kom igen Björn! YAY!

Keep it up och god natt!

25 mars - kväll

Kondition såhär lite senare på dagen. Åkte med DSJ upp till gymmet en sväng, sprang 4km på 20min utan att bli så värst anfådd. Sedan blev det dryga 15min stretching och 15min promenad hem. Lugnt och skönt, inget att tillägga.


25 mars - förmiddag

Big up! BIG UP!

Axlar och trapz!
Underbart pass idag, kändes så jävla underbart när jag körde mina sittande hantelpressar för axlarna.... Började med 37,5*8, kändes lätt, 40*8, kändes lätt. Sedan 42,5*6, tung skit, men det gick! Så jävla skönt! Har ett personbästa på 45*5 (3 set) så att jag väger dryga 8kg mindre nu och nästan är tillbaks på 45orna känns jävligt skönt! Nästa pass blir det förhoppningsvis 42,5*8 som förstaset... Jag ska fan klara det!

Sedan blev det en massa lateralt mys och lite framsida/baksida närmare slutet.

Både jag och Puma lyckades öka i alla övningar idag. Men hårdast av alla var nog Puma som nästan dubblade sin föregående vikt i de sittande hantelpressarna! Biffbruden knäckte satan och har bevisat att hon har starka axlar. Dock är det balansen som hindrar henne lite, vilket var ganska väntat. Men några små finjusteringar och lite viktvana så får vi nog se ett par monsteraxlar som matchar hennes redan uppumpade dinosauriearmar!

Även trapzen i slutet gick bra för oss båda.

25 set axlar och 5 set trapz blev det :-) Högsetsträning någon!? :-D

Men, eftersom allt gick så jävla bra så var det ju tvunget att på något sätt gå fel... Självklart kommer gymmets egen Musikhitler och skruver ner musiken. Det är fan en synd att sänka musiken när Sum 41 pumpar Heart Attack! Efter att jag gått ner och höjt igen, så hör jag hur nazistsvinet sänker musiken åter en gång. Så blir det lite småargumentationer som resulterar i att jag stängde av högtalarna på övervåningen så att gubbskrället kunde träna där uppe och meditera eller vad fan det jävla russinet nu skulle göra. Hans egna ord var faktiskt "det är mysigt med lite musik i bakgrunden, men om det låter för mycket så kan man inte koncentrera sig".....
Där har vi ett klockrent exempel på en kille som gjort sin fru gravid alla 23 gångerna genom att köra misionären tre minuter för att sedan avsluta med ett tack och sätta sig och dricka kaffe och lösa korsord och hoppfult vänta på nästa helgs bingolotto!

+Hela passet!!!
+Styrkan
+Kul pass idag igen!
+Pumas axelpressar
-Musiknazisten

Jag sov bara 3,5h, men det gick jävligt bra som vanligt ändå! Nu ska jag dusha, sen köra ner och handla kolhydrater!

HARD CORE BABY! HARD CORE! Riktigt bra jobbat Puma, riktigt!

Rygg och mage imorgon!

24 mars - kväll

Ben för min del, och vad som egentligen skulle bli ben för puma, men visade sig bli 5x5 bänkpress + mage.

Vi började med hacksquat, det kändes toppen för min del, men puma märkte att hon hade träningsvärk och var sliten i sina ben så vi fick springa över till att hon fick köra 5x5 bänkpress under tiden jag körde klart ben. Sedan körde vi mage tillsammans.

Det enda som är värt att nämna från mitt benpass är nog 3*5reps på 5kg motvikt i finnen. Det kändes jävligt bra.
Från magpasset så började Puma komma upp i vikt på kabelcrunches, tror hon petade på 60kg ett set faktiskt.. Bruden kommer ha 6pack!

"You miss 100 percent of the shots you never take."

+Finnen
+Viljan
+Att Puma var jävligt glad, tramsig och igång, vilket skapade en jävligt skön stämning!
-Lite trött i huvudet
-Snön!
-ATT PUMA MOBBADE MINA VADER!!!!!!

Nu ska jag snart iväg och jobba mellan 21.45 och 06.30, sedan upp och träna vid kl 11 imorgon bitti.... Tough shit, men fy fan vad det ska knäckas!!! Axlar imorgon! Inga undanflykter, bara gör det som krävs, man kan inte skylla på någon annan än sig själv!

Min kropp, min vilja.

23 mars - kväll

Jag och Big-T, T-pojken själv, stack till valentino en sväng och pratade samt konsumerade mat. Jag käkade en specialgjord kycklingsallad och T käkade Pizza. DSJ jobbade så vi kunde specialbeställa lite! Här är en bild på min proteinbomb som faktiskt var väldigt välsmakande..... Jag kände på mig att ingen pizza skulle kunna leva upp till namnet pizza nu efter att ha ätit Pumas superpizza i lördags, så jag fick hålla mig till kycklingsalladen :-D

image9
Färdkosten för byggare, kycklingsallad!

Sedan bar det hem och det blev en lugn msn-konversation med Puma som lyckades underhålla mig med både snack och bilder hela kvällen lång fram tills nu då hon skulle springa iväg och avnjuta sin skönhetssömn!

Nu blir det protein och avslappning!!


23 mars - eftermiddag

Oh yeah! Precis som sagt, biceps, triceps och underarmar med Puma! HCLS! När vi kom dit fanns det motivation i luften, men orken var bara på 99%.. dvs, 1% ifrån full give it all!
image4
I samma stund som en viss Puma var på väg att somna kom allt vi visst skulle komma för eller senare!  Det tog endast ett par uppvärmningsset på scottcurlen för att få den sista procenten och ge allt! Att låten "Give it all" med Rise Against sedan pumpades från högtalarna vars moderstereo var laddad med Pumas nya träningsskiva gjorde inte saken sämre!

Scottcurl
Skullcrushers
Supercurl
Pushdown rep
Sittande/lutande bicepscurl
Repcurl superset med enarmspushdown

Wristroller
Sittande underarmscurl (stång)
Omvända bicepscurl
Omvända underarmscurl

image6
Hon är egentligen klen, men jävligt bra på att dölja det med sina massiva armar!

Vi körde på bra och hade en intensitet som passade bra och dessutom låg energin på topp hela passet igenom!

image5
Jag lyckades iaf dra av ett par reps på 70kg sittande underarmscurl.

+musiken den första delen av passet
+energin
+viljan
+orken (när den väl kom igång)
+motivationen
+trycket
+styrkan
-styrkan i scottcurlen för min del
-att Puma inte kan röra sina höfter lika sexigt och maskulint som jag

Slutsats: Jag är helnöjd! Ska höja scottcurlen nästa pass och se om jag inte har lite mer krut i kanonerna än jag tror. Jag vet att där finns mer bakom än jag visade idag!

Så imorgon är det dags för ett benpass! Den räliga dagen som jag gärna hoppat över om jag haft stake att göra det, men tyvärr, storkben passar inte! God bless the power of will!


"We must become the change we want to see." - Mahatma Gandhi

23 mars - morgon

Söndag......... Men ändå inte, är ju ledig imorgon också, så jag börjar inte jobba förens tisdag kväll klockan 21.45! Yay! Men men, skit samma, till dagens morgonträning nu.

Vaknade vid ungefär klockan 09 och såg ett sms från Puma. Hon skulle köra kondition nu på morgonen. Inte kunde jag vara sämre. Till detta kan jag nämna att Pumas pappa på något sätt lyckats ha isönder deras crosstrainer, så hon blev utan morgonkondition hemma. Istället ska hon nu bege sig till gymmet och köra kondition tillsammans med en konditionsmaskin kallad Ehlke. Men men, efter jag vaknat till liv, tvättat bort plyshtäcket från munnen och fått i mig lite frukost sprang jag ut en runda. Det blev 25 min runt om i betångdjungeln i ett vardagligt tempo.

Det var väldigt kall luft vilket gjorde det lite svårt innan jag hunnit vänja mgi vid luften, men det gick helt okej och benen lade av före lungorna. När jag kom hem efter rundan var jag inte så otroligt anfådd. Jag hade nog klarat en bra bit till, men jag känner att jag får köra lite lugnare med konditionen. Men, i sommar ska jag nog ge mig fan på att springa 5*2km i karnas utan att behöva syrgas efter rundan! Lugna puckar säger jag!

Klockan är nu närmare 11 och jag har ett armpass planerat kl 14.

Återkommer med text, och förhoppningsvis någon bild!

"Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali

*A stroke of motivation*

Just nu äter jag keso, paprika, räkor och den sista biten av Pumas pizza.
Jag sitter själv vid datorn, svettig och sliten i mina träningskläder.
Det är nedsläkt i rummet, skärmen lyser och högtalarna pumpar musik som troligtvis stör mina grannar då de dubbla baspedalerna inte är särskilt snälla.

Det är stilla, men jag trivs faktiskt. Jag mår bra av att vara i mitt eget sällskap och bara andas in min situation och omgivning.

Igår när jag satt hemma så ringde jag min pappa, och vi har egentligen inte haft så bra kontakt de senaste 10 åren.... Men igår när vi pratade sade han något jag aldrig hört från honom för ut..... "Jag är stolt över dig" ........
Det kändes bra, och det gav mig en direkt motiverande känsla..... Att höra från främlingar och vänner är en sak...  Att höra det från min pappa för första gången som jag kan minnas, det är en milstolpe.

Tack pappa, jag ska inte göra dig besviken, varesig det handlar om träning eller vad som helst i livet.

Jag lovar.

22 mars - eftermiddag

March 22, fool!

Frukosten bestod av resten från gårdagen............... Plus typ två kilo choklad för mig och puma vardera :-P ÄTARDAG! Efter frukosten blev det en snöpromenad ner till ICA där det inhandlades allt nödvändigt för att göra en hemmagjord biffpizza ala Puma!

Den blev faktiskt lyckad, även om den såg ut som en trafikolycka till formen :-P

Efter maten blev det lite kräng och slapp till.

Sedan stack jag och tränade lite bröst själv vid 16.00. Eftersom det är ätardag så fick jag bra tryck i bröstet ganska snabbt.

+trycket
+inställningen & viljan
+ätardag :-D
-styrkan efter deffen
-trött i skallen

Tråkig notis:
Jag känner att jag tappat styrka efter deffen, och nu visar det sig mer än jag förväntat mig. 3*5 på 47,5 i lutande hantelpress idag kändes inte så lätt som det gjorde.... när jag vägde 88 :-P...... Vad förväntade jag mig egentligen... Jag har deffat ner mig 8 betydelsefulla kilo och jag klagar över små styrkeminskningar.... Känns halvpatetiskt egentligen.. Jag har ju betydligt mycket mer styrka fördelat på massa idag än vad jag hade då.

Min slutsats till mig själv blir: Oroa dig inte, försök äta upp dig 1-2kg max nu under de närmaste veckorna och satsa på 3*3, 3*5, 5*5 i basövningarna och 3*8 på övriga övningar. Glöm inte bort att tänka på formen.

21 mars - kväll

Prioriteringsträning med Puma!

För min del blev det kondiitionsrodd och finnen. Lagom kul pass faktiskt! Väldigt slappt, vilket jag erkänner att min kropp behövde.

2km rodd med ett snitt på 267meter/minut Kändes bra med tanke på förutsättningarna!

Puma lyckades på sig att förbättra sin rodd med 6meter/minut och dessutom gick hennes statiska/negativa chins mycket bättre. 300+ i rodden snart om du bara lyckas hålla julskinkan på bordet under hela åkturen! KOM IGEN!

+maten efter träningen
+lugnt pass, som passade kroppen.
-lite sliten

Sedan bar det hem till mig där jag och Puma konsumerade följande biffmat!

Ägg, räkor, lax, sallad, keso, björnröra, ostmackor & vatten.
image3

HCLS friday night!


20 mars - eftermiddag

Idag är det vilodag! Yay! Men helt still kan man ju inte sitta så jag har precis gått en trevlig runda på dryga 40 min ute i det något kalla vädret vi lyckats dra på oss här nere i påskskåne. Det blev en lugn suburbansk promenad i centrala hörby. Haha, känns lite halvmobbat, men jag fick uträttat ett par mindre ärenden under promenaden så jag är nöjd faktiskt!

Vilodagen började med att jag tog sovmorgon och sov till närmare 15 idag! Sedan började jag dagens matbana med lax och banan. Gott var det, och nyttig kände jag mig! HIGH FIVE!

Resten av dagen fram tills jobbet ikväll 21.45 så ska jag troligtvis bara slappa och försöka att inte anstränga mig något nämnvärt.

High five!


19 mars - Kväll

Rygg och mage med king kong.......... Nä, skojade bara, med Puma så klart! Who else liksom :-P

Vi började med att värma upp lite med latsdrag för att sedan inleda själva träningen med den halvt homoerotiska kroppsviktsövningen chins. Jag gjorde mina halvlugna 10or medans vi började träna puma med statiska/negativa chins. Jag kan garantera dig att chins är en barnlek för dig lagom till sommaren om du orkar hålla på med statiska/negativa chins ett litet tag till!

Vi fortsatte sedan med latsdrag, lat pulldown, "stcc" (cplatsdrag i cabelcrossen), reprodd i cabelcrossen och sedan enarmsrodd i den vanliga roddmaskinen.

Puma körde hårt, framförallt på reprodden som hon klarade galant! Själv lyckades jag klämma av 14*127.5 i reprodden som sista set. Helnöjd säger jag bara!

Mage, som vi sedan körde, gick också bra tycker jag. Ingen specifik anmärkning här tror jag.

+Kontakten
+Styrkan
+Träningspartnern
+Energin
+Pumas stretching mot väggen vid chinsräcket
-Pumas grepp i vänsterhanden på enarmsrodden

Tänkte försöka få upp lite fler bilder här också, blir nog lite roligare så! Här kommer en iaf.

(Bild från KM 080308)
19 mars - Kväll

18 mars - kväll

HCLS! Tanken var att jag och Pumabruden skulle köra ett lugnt benpass, hon tänkte nämligen springa egentligen, men efter en mindre vänlig ordbatalj blev det till slut att vi skulle köra ben tillsammans. Och ja..... eftersom vi sa att det skulle bli lugnt så blev det självklart värre än tänkt!

Vi började värma upp med benspark för att få igång våra knä lite. Lugnt och skönt, precis som planerat. Men sen blev det ju som så att vi började med hacksquat och ja, jag tänkte att 5*5 skulle kännas lugnt idag, inte för hårt, bara ingångsvikter och lite fin form.... Det slutade med att jag redan efter det andra settet på 105kg började känna att detta skulle bli ett jävla benpass!

4 Hacksquat
4 Liggande lårcurl
3 Finnen
4 Benspark
2 Sittande lårcurl superset sissy squat.
Stretching

Det kändes kan jag lova... Just nu sitter jag i datorstolen och det svider sådär lagom in på djupet i quadriceps!

*Grattis till mig som idag klarade 2*kroppsvikt med finnen! Tack Puma, du peppade bra och tvingade mig att testa ;)*

+Intensiteten
+Motivationen
+Träningspartner
+Kontakten
-Nog fan inget idag!

Ett riktigt bra pass, det var både skitkul och träningen gick suveränt!

Ang. Puma så var det riktigt bra finnen du körde idag! Knäcker typ de flesta killar :-P Dina ben är grymt starka! Jag kan svära på att du har en enorm elefantpenis med tillhörande kulor gömd under dina baggy mjukisbyxor!

Rygg imorgon med ingen annan än min Puma!

Hard core baby! HARD CORE!

17 mars - lunchtid

Idag blev det bröst/axlar/trapz med Pumaflickan. 10.30-13.00 ink stretching och lite rodd. Själv började jag med lugna bänkar och kände mig för lite. Känner att brösten är lite slitna för tillfället så det blev ett mjukare pass för brösten inkluderande bänkpress, bröstpressmaskin och cc flyes. Puma började segt och var lite bråkig, men sen jävlar när vi kom till drag till hakan under axeldelen så kom hon igång som fan! Och efter det körde vi båda på hårt som fan och det blev ganska lyckat till slut! Vad ska man säga? Keep it up, du kände dig inte på topp men du lyckades vända det. Bra jobbat till oss båda!

+hög musik igen nu efter att tennisfjantarna är borta
+träningspartnern
-lite seg början på passet
-vädret

*Big ass high five till Puma som idag bevisade för mig att hon lyckats stänga RB100 grippern med högerhanden utan större ansträngning! Hon hade dryga 10mm kvar på COC#1 också. Fett grymt! Och jag är sjukt imponerad! Och glöm inte mitt erbjudande, klarar du COC#1 nu i veckan så bjuder jag på valfri mat nere på nova. Jag står vid mitt ord!*

*Ändring* - Pirat goes Puma

På begäran går numera "Den blodiga köttbiffpiraten" under namnet "Puma".

16 mars - kväll

Precis tränat supersettat biceps, triceps och  sedan mage med piraten. Gick grymt idag också! Började med scottcurl på 8*47,5kg som kändes bra, fick rejält tryck direkt och resten flöt på därefter! Blev ett smått vansinnigt dropset i slutet som riktigt sög musten ur armarna också!
Angående mage så blev det ett grymt magpass och jag känner att formen på min mage är på sin topp just nu.

HIGH FIVE!

+Trycket
+Energin
+Motivationen
+träningspartnern
-vill få tillbaks mer styrka nu efter deffen.

Imorgon blir det bröst/axlar med piraten.

16 mars - förmiddag

Vaknade runt kvart i tio idag och kände för en springtur i karnas. Det blev så att jag körde dit vid kvart över tio efter att ha käkat lite fruktost. dvs frukt.... till frukost........ och druckit lite "X-ray supermultimegapower energy drink" såklart........ Väl på karnas sprang jag 5km som tog dryga 22-23min..... det var tyvärrr jobbigt idag. Men jag får vara nöjd, drog upp tempot med ungefär 30sec/km och sprang en kortare runda än sist. Får som sagt vara nöjd.

+vädret
+motivationen
-andningen
-konditionen :-S


14 mars - lunchtid

Har precis varit och tränat rygg tillsammans med den blodiga köttbiffpiraten. Det blev ungefär 22-25 set och jag måste erkänna att jag är lite småtrött i ryggen just nu! Jag är väldigt nöjd med både styrke- och massökningarna på ryggen från de senaste månaderna. Ryggen som har varit lite av ett problemområde har faktiskt börjat få lite detaljer så jag är helnöjd!

I natt sov jag endast 2.5h, kom hem från jobb 05.45 och gick upp igen kl 08.15. Träning mellan 09 och 11.

+träningspartnern, du har en jävla vilja trots att du är så tunn och klen! ;)
+bra energi trots sömnen
+bra vilja
+bra motivation
-sömnen (som dock inte påverkade mig så pass negativt som jag trodde)

Åter igen ett över lag ett väldigt bra pass trots omständigheterna!

Nu är det dushen som gäller!

13 mars - eftermiddag

35 min kondition. Sprang till karnas, sprang 2*2km i backarna, sprang hem.. lagom tempo och jag skulle gissa på att blev som vanligt, 5min/km ~7km/35 min. Själva tempot kändes väldigt bra och jag hade kunnat springa en runda till utan att ta ut mig helt, Jag fick in en väldigt bra rythm på både andning och steg och jag anpassade mig bra efter backar och terräng.

+allt förrutom -
-lerpölar mitt på stigarna
-lite träningsverk i benen från benpasset i måndags

Summary: OH YEAH! HARD CORE!


12 mars - kväll

9 set bröst och dryga 9 set mage. Ett relativt intensivt pass inkluderande smithbänk, lutad hantelpress och kabelflyes. Bänkpressarna var relativt tunga, trots den "låga" vikten. Men jag vet att det beror på att jag kört en hel del högrepsträning de senaste veckorna inför klubbmästerskapet samt att min deff har käkat lite styrka. Det har varit värt det! Jag känner mig i väldigt bra fysisk form just nu och den psykiska formen ligger inte långt där efter kan jag lova. Åter igen, det beror på ett visst klister känner jag!
Efter träningen sprang jag hem, det kändes bra.

+motivationen

+framtidsvisionen

+hardcorekänslan

+löpturen hem

-sliten

-styrkeminskningen efter deffen


Ett sms som kom precis informerade mig om att det blir spikad träning tillsammans med den blodiga köttbiffpiraten på fredag morgon. Det ser jag fram emot!

Nu ska jag dusha och konsumera protein för att sedan köra till jobbet!



12 mars - eftermiddag

Klockan närmar sig 18 och jag ska konsumera en större mängd kolhydrater så fort jag skrivit detta hade jag tänkt. Idag blir det troligtvis så att jag tar en promenad till gymmet runt halv sju, tränar bröst och mage dygt en timme, för att sedan springa hem.

Just i denna sekund anar jag en viss motivation även om orken inte är på topp, men jag känner på mig att det blir ett lyckat pass då jag ska börja med min tunga träning nu igen efter klubbmästerskapet.

Jo, det är bekräftat, motivationen finns där, och jag vet varför också. Motivationen har liksom klistrat sig fast på något sätt! High five och tummen upp!

Jag återkommer efter passet idag.

"I believe there's an inner power that makes winners or losers. And the winners are the ones who really listen to the truth of their hearts."

Deffsummering - 14 feb > 10 mars

Deffsummering;
Bild1: 14 feb 85kg, midja 82cm
Bild2: 10 mars 81kg, midja 78,5cm
Deffrsummering - 14 feb > 10 mars
(Bilder tagna utan pump)
Min korta förberedelsedeff blev ganska lyckad. Jag lyckades behålla styrkan relativt bra och dessutom få ganska bra tryck till slut. Deffen varade totalt cirka 6 veckor, bilderna är från de fyra sista.

Midjan tappade jag bra runt och hårdheten på bröst, lår, rygg och armar kom fint också.

10 mars - förmiddag

Tränade biceps, triceps samt lateralaxlar tillsammans med den blodiga köttbiffpiraten mellan 11 - 13. Ett lyckat pass som tog ungefär 90min, lagom mycket energi och framförallt rolig träning blev det.

+Koncentrationen/Närvaron
+Motivationen
+Träningspartnern
-För lite sömn under natten
-Lite snålt med maten innan passet

Summering: Trots omständigheterna med mat och sömn så var det ett väldigt bra pass idag. Framförallt min 8*52,5 i stående overhead tricepshantel som fjärde set kändes bra. För första gången på över 8 månader körde jag även skullcrushers utan att min armbåge bråkade. Ser ut att bli bra armträning framöver.

10 Mars - Morgon

Somnade halv ett igår natt och vaknade sedan klockan fyra och kunde inte somna om. Det slutade med att jag tog en löprunda 05.30 och var hemma igen vid 05.50. Jag känner mig lagom pigg trots omständigheterna samt det faktum att jag inte kom i säng förens efter sju i morse efter att ha diskuterat livets bakdörrar med en blodig köttbiff från klubben.

Deffen är över och styrkan skall tillbaks.


RSS 2.0